А4 Билборд

“HomieAds” Ви предлага възможност за иновативна кампания директно в общите части на жилищните сгради, където живее по-голямата част от съвременното ни общество.

Можем да организираме поставянето на специално създадена за целта рекламна визия във формат „А4“ на фирмените информационни табла на компаниите „професионален домоуправител“, които управляват избраните от Вас Етажни Собствености.

Информационните табла са позиционирани на централно място във всеки вход и фокусират вниманието към себе си, предвид важната информация относно сградата и нейното управление, която се предоставя на живущите.

По тозин начин специално обособената позиция елегантно и ненатрапчиво може да предаде полезни рекламни, HR, или информационни послания на цялата жилищна сграда и нейните гости.

0 +
Домакинства
0 +
Жилищни сгради
0 +
Реализирани кампании
Важно!

Информационните табла са задължителни за ежедневен преглед от обитателите на жилищната сграда, защото на тях се предоставя информация свързана с финансовото състояние на входа, оферти за ремонтни дейности, график за следващи Общи Събрания, а също така и важни съобщения относно реда и организацията в Етажната Собственост!

Това гарантира сериозен брой повтарящи се импресии в обособено пространство, което доказано води до по-висок шанс за постигане на ефективен резултат!

По време на кампанията внимателно ще следим за целостта на рекламната визия, а при необходимост ще я подменим с резервна!

При необходимост можем да Ви помогнем с изготвянето на дизайн и отпечатването на визиите „А4“ , които след това директно ще разположим на информационните табла.

[ HomieAds]
Важно
Защо нашият „А4 БИЛБОРД“ канал е
толкова ефективен?

Предлагаме Ви уникално физическо пространство, което де факто се намира в дома на хората. Малко услуги и продукти могат да достигнат до тази таргетирана територия ненатрапчиво.

Прелагаме Ви много добро рекламно покритие срещу нисък маркетингов разход. Също така, бързо и гъвкаво ще разпространим избраните от Вас материали, а когато е необходимо ще ги подменяме своевременно.

Гарантираме Ви, че визията ще се преглежда ежедневно от почти всички живущи в сградата, защото е разположена на най-правилното място – информационното табло на входа.

Предоставяме Ви възможност за промотиране на продукти или услуги пред трети лица и гости на сградата.

Предоставяме Ви възможност за статичност на Вашите послания, за разлика от всички флаери, стикери и други, които след разнасяне най-често се унищожават от живущите и имат съвсем различно предназначение.

Предоставяме Ви възможност за бюджетна, локална, кампания на по-малки бизнеси (фризьорски салони, автомивки, малки ресторанти, квартални фитнеси, частни занимални и други).

Предоставяме Ви възможност за измеримост на ефективността на кампанията чрез промо код, или QR код.

Предоставяме Ви възможност за таргетирани кампании в определени квартали на големите градове, съобразени изцяло с предварително направен демографски анализ.

Предоставяме Ви възможност за ексклузивно партньорство и преференциални условия при дългосрочни кампании със сериозни бизнес структури.

Свържете се с нас още сега!
Попълнете анкетната форма, за да се свържем с Вас и да обсъдим най-подходящата кампания за Вашият бизнес !