За Нас

“HomieAds”е част от семейството на дигиталната платформа „Homie Bulgaria“, която е най-голямата структура за услуги свързани с дома и жилищните сгради в страната.

Нека Ви разкажем за апликацията „Homie”!

Апликацията “Homie” предоставя на своите клиенти различни услуги, както за индивидуални потребители, така и за цялата Етажна Собственост. С помощта на приложението всеки може да поръча бързо и лесно домашен майстор, почистване на дома, брокерска услуга за отдаване или продажба на имот, услуга за управление на имот, ддд услгуи, възможност за застраховане на имущество и много други интересни предложения.

Отделно за жилищната сграда и собствениците в нея “Homie” дава възможност за създаване на виртуална Етажна Собственост и за нейното дигитално самоуправление директно чрез апликацията. Всеки домоуправител, касиер, или просто живущ във входа има възможност да води електронна домова книга, график със събития, да създава анкети за гласуване на решения, да подава сигнали и най-важното – да заплаща дистанционно месечните такси за вход на всяка каса на EasyPay/ePay, FastPay, или по банков път. Апликацията дава възможност за автоматизирана отчетност на жилищната сграда в реално време и прозрачност относно всички приходи, разходи и налични финансови средства във всеки фонд.

Освен дигитално самоуправление на Етажна Собственост, “Homie” предлага и услуги по почистване, ддд, ремонтни дейности и техническа поддръжка на жилищната сграда, които могат да бъдат заявени бързо и лесно от самото приложение.

Също така апликацията “Homie” предоставя B2B услуга на различни компании за управление на жилищни сгради познати като „професионални домоуправители“. Услугата „online портал“ е предназначена за клиентите на тези фирми, които инсталирайки приложението на мобилните си устройства имат пълна и подробна информация относно всичко случващо се в Етажната Собственост. По този начин те могат да контролират дейността на избраната от тях фирма и да гарантират своето спокойствие. “Homie” работи успешно с най-големите компании за професионално управление в различни градове на страната.

Как създадохме „HomieAds”?

Благодарение на всичко това, което изградихме като платформа, вдъхновени от възможността да бъдем полезни по различен и иновативен начин, създадохме проекта “HomieAds”, който след две успешни години се превърна в лидер на пазара за маркетинг и комуникация в сферата на жилищните сгради.

“HomieAds” е изцяло иновативна идея превърнала се в реален проект с една ясна цел – да бъде полезен както за живущите в домакинствата, така и за бизнеса който търси ефективен подход за правилна комуникация със своите клиенти. От една страна „HomieAds” дава възможност на клиентите да изберат най-добрите предложения относно продукти и услуги за тяхното ежеднение и по-добър живот, а от друга страна бизнесът на конкурентен принцип успява да позиционира в една различна сфера каквато е тази на жилищните сгради. Същото важи и за хората, които търсят нова работа или биха сменили настоящата си с нещо различно, едновременно с което биха разрешили кадрова криза в малки и големи фирми, което води до пълна удовлетвореност и за двете страни.

Всичко това ни дава стремежа да продължаваме напред и да изграждаме нови хоризонти за нашите индивидуални клиенти и бизнес партньори!

Доверявайки се на “HomieAds” Вие получавате лоялен екип от професионалисти, които с желание за дългосрочна работа и бъдещи успехи, ще Ви съдействат с най-добрите маркетингови и комуникационни стратегии за позициониране в сегмента на жилищните сгради!

Благодарим Ви за доверието!