HOMIE ONLINE

Можем да Ви предложим комплект от 2 стандартни позиции за ONLINE присъствие в апликацията – „централна“ и „странична“, показващи се в 8 индивидуални директории част от пълната функционалност на приложението, което към момента има над 30 000 активни регистрирани потребителя, които на дневна база се увеличават непрекъснато.

Също така в меню „Промоции“ можем да Ви предоставим възможност за създаване на маркетингово „ревю“ за конкретен продукт или услуга в изцяло обособена за целта директория. Това е отлична опция за промотиране на преференциален продукт или услуга специално за клиентите на “Homie”.

0 +

Активни регистрации

0 +
Жилищни сгради
0 +
Реализирани кампании
Важно!

„Централен банер“ – позиция с размер 970/90 , която е достъпна във всяка директория на приложението на централно място.

„Страничен банер“ – позиция с размер 200/200 , която е достъпна във всяка директория на приложението, в ляво, под основните менюта на апликацията.

Меню  „Прормоции“ – възможност за създаване на маркетингово „ревю“ за конкретен продукт или услуга в изцяло обособена за целта директория. Опция за промотиране на преференциален продукт или услуга специално за клиентите на “Homie”.

Всички посочени позиции имат възможност за създаване на линк, който да води директно на Вашия сайт, или към избрана от Вас директория, която съдържа допълнителна информация с цел постигане на конкретен резултат.

[ HomieAds]
Важно
Защо нашият „HOMIE ONLINE“ канал е
толкова ефективен?

Предлагаме Ви уникално ОNLINE пространство, което се намира в най-иновативната апликация за услуги свързани с дома и жилищната сграда.

Прелагаме Ви мащабно ONLINE присъствие срещу нисък маркетингов разход.

Гарантираме Ви непрекъснат 24 часов достъп на аудиторията до рекламните позиции 7 дни в седмицата, 365 дни в годината.

Предоставяме Ви възможност за промотиране на продукти или услуги изцяло създадени за ONLINE сферата.

Предоставяме Ви възможност за ексклузивно ONLINE присъствие в таргетирана сфера, каквато е жилищната сграда и индивидуалните домакинства част от нея.

Предоставяме Ви възможност за измеримост на ефективността на ONLINE кампанията чрез промо код, или дигитално засичане на брой импресии.

Предоставяме Ви възможност за бюджетна, локална, ONLINE кампания на определен брой домакинства или жилищни сгради по Ваш избор.

Предоставяме Ви възможност за таргетирани кампании в определени квартали на големите градове, съобразени изцяло с предварително направен демографски анализ.

Предоставяме Ви възможност за ексклузивно партньорство и преференциални условия при дългосрочни ONLINE кампании със сериозни бизнес структури.

Свържете се с нас още сега!
Попълнете анкетната форма, за да се свържем с Вас и да обсъдим най-подходящата кампания за Вашият бизнес !