Общи условия

Добре дошли на страницата с Общи Условия за Използване на HOMIEADS. Предлагаме Ви информация, която трябва да знаете, преди да използвате нашия уебсайт. Моля, прочетете внимателно и се запознайте с общите условия, които регулират Вашия достъп и използване на нашия сайт.

1. Приемане на Общите Условия: С използването на този сайт, Вие изразявате съгласие и се съгласявате с настоящите Общи Условия. Ако не сте съгласни с тях, моля, не продължавайте да използвате нашия уебсайт.

2. Ползване на Сайта: Вие се задължавате да използвате нашия сайт само за законни цели и по начина, предвиден от настоящите Общи Условия. Забранено е извършването на каквито и да било действия, които биха могли да причинят прекъсване на функционирането на сайта.

3. Лична Информация: При използването на сайта, Вие се съгласявате със събирането и обработката на личната Ви информация, съгласно нашата Политика за Поверителност.

4. Интелектуална Собственост: Всички авторски права и интелектуална собственост, свързани със съдържанието на сайта, принадлежат на нас или на нашите лицензодатели. Забранено е използването, копирането или разпространението на този материал без нашето изрично съгласие.

5. Външни Връзки: Сайтът може да съдържа връзки към външни уебсайтове, за които не носим отговорност по отношение на съдържанието или политиката за поверителност.

6. Промени в Общите Условия: Резервираме си правото да променяме Общите Условия по всяко време. Промените влизат в сила веднага след публикуването им на тази страница.

7. Отказ от Отговорност: Използването на сайта става на собствена отговорност. Ние не носим отговорност за вреди, причинени от използването на нашия уебсайт.

8. Контактна Информация: Ако имате въпроси относно Общите Условия, моля, свържете се с нас чрез [контактната форма/електронната поща].

Последна актуализация: [02.01.2024]

Благодарим Ви, че избрахте HOMIEADS.