Политика за поверителност

Добре дошли на нашата страница за политика на поверителност, където Ви информираме за начина, по който събираме, използваме и защитаваме Вашата лична информация, когато посещавате нашия сайт за реклами.

1. Събиране на Лична Информация: При използването на нашия уебсайт, можем да събираме определена информация от Вас, като например имена, електронни адреси и други лични данни, които сте ни предоставили доброволно.

2. Използване на Лична Информация: Вашата предоставена лична информация може да бъде използвана за персонализиране на Вашия потребителски опит, за подобряване на нашия сайт и предоставяне на по-добри услуги. Ние можем да използваме тази информация и за изпращане на рекламни съобщения, ако сте се съгласили да получавате такива.

3. Защита на Личната Информация: Ние приемаме мерки за сигурност, за да предпазим личната Ви информация от неразрешен достъп, използване или разкриване. Гарантираме, че само упълномощени лица имат достъп до тази информация.

4. Бисквитки и Технологии за Проследяване: Нашият сайт може да използва бисквитки и подобни технологии с цел подобряване на Вашия потребителски опит и предоставяне на персонализирана реклама.

5. Обмен на Лична Информация: Ние няма да продаваме, обменяме или предоставяме Вашата лична информация на трети страни без Вашето разрешение, освен ако това не е изисквано от закон.

6. Промени в Политиката на Поверителност: Резервираме си правото да променяме нашата Политика на Поверителност по всяко време. Всяка актуализация ще бъде публикувана на тази страница.

7. Съгласие: С използването на нашия уебсайт, Вие се съгласявате с нашата Политика на Поверителност.

Ако имате въпроси или нужда от допълнителна информация, моля, свържете се с нас чрез [контактната форма/електронната поща].

Последна актуализация: [02.01.2024]

Благодарим Ви, че избрахте HOMIEADS.